top of page

Hallo

Mitt navn er Helene Ingebrigtsen og jeg er din kundekonsulent. Jeg har vært glad i byggeprosjekter siden jeg var helt liten og ikke overaskende endte jeg dermed opp i dette fagfeltet. Å få muligheten til å bidra positivt inn i andre mennesker prosjekter er utrolig fint. Jeg er veldig glad i å få utfolde meg kreativt og gleder meg stort til å høre hva jeg kan gjøre for deg.

 

Jeg vil være tilgjengelige gjennom hele byggeprosessen, også etter at salget har funnet sted. Håper gjerne du vil dele med meg hvordan prosjektet ditt har gått, og gi meg tilbakemelding om jeg kan hjelpe med noe mer eller om det skulle oppstå problemer med leveransen. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Ivans byggevarer AS

Ivans Byggevarer AS sin grunnlegger heter Ivan Pettersen, som har hatt mange års erfaring med vinduer, dører og byggevarer. I 2023 bestemte han seg for å pensjonere seg, men har hatt god opplæring med den nye kundekonsulenten Helene Ingebrigtsen før det.

Ansatte i Ivans byggevarer er engasjerte mennesker som elsker å høre om andre menneskers prosjekter. Kom med dine ideer og tanker, og la oss hjelpe deg med å finne de beste løsningene på prosjektene dine. Vi har et tett samarbeide med ledende lokale produsenter for å kunne gi deg produkter som vi vet varer i mange, mange år.

Send oss en mail, ring eller kom innom for en kopp kaffe. Du er hjertelig velkommen!

Kontoret vårt ligger i Gardshaugvegen 43, 4053 Ræge

Mailadresse: post@ivans.no

Telefonnummer: 917 15 004

Kontaktinformasjon

Gleder meg til å høre fra deg!

917 15 004

bottom of page